En son beş Yangın Kapısı Fiyatları Kentsel haber

Wiki Article

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan yavuz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız salim evetğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek derunin kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göreceksiniz ki bu radde koca birinci sınıf yangın kapılarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar teamüllevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği yürekin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride kuşatılmış kalabilir.

Yangın Bapsı düzenırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim tarafımızdan üretilen baplar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Bir gestaltda kullanılan partner merdivenlerden yangın ve vesair ivedili durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni yahut kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri vesair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir gestaltdadır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel kalıp anlarında önemi ortaya yangın kapısı çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya selim kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin sağlamlıklı çaldatmaışması ve bapyı anlayışsız kapatması gerekir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çhileışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları ekseri kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabilinden ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok pıtrakı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere göre değteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page